Vervolg Weblog

Woensdag 10 maart 2010

Eerst naar de fysiotherapie en daarna had ik een lunchafspraak met mijn oude - aller beste vriendin ever - Mieke Feenstra. Iets van 10 jaar hebben we geen contact gehad. Zij woont al geruime tijd samen met haar man Tom in Zuid Spanje. Door omstandigheden zijn we volledig uit elkaar gegroeid. Ze is deze week 50 jaar geworden. Daarom was ze een weekje in Nederland. Op haar initiatief troffen we elkaar weer. Jezus, wat was dat geweldig. Heerlijk om haar weer te zien, te horen en om samen te lachen. En dat hebben we……Als vanouds hebben we gebulderd. Het hele restaurant heeft ervan mee mogen genieten……..ja, genieten…….want op Twan Huys na bleef iedereen zelfs langer zitten en bedankte ons…..Het was echt heel erg gezellig en leuk!! Om kwart over vier verlieten we het restaurant, beide naar onze volgende afspraak. Mieke naar Zuiver met een vriendin en ik naar mijn oudste zusje om haar verjaardag te vieren. Een heerlijk macaronischotel…….en weer met wijn…;-))

Dinsdag 9 maart 2010

Boekenbal. De 75ste keer. Ook dit jaar was ik weer van de partij. Zo leuk altijd. Ooit, in mijn gloriejaren was ik te gast van de Weekbladpers. Daar leerde ik het Boekenbal kennen en was meteen verslaafd. Het sfeertje, de mensen, de pers, het programma en om middernacht het slopen van de attributen. Wat zijn ze dan ineens inhalig. De laatste jaren sta ik op de payrol als toiletjuffrouw. Maakt me niet uit hoe ik binnenkom, als ik maar binnenkom. Het zaalprogramma was dit jaar niet zo spectaculair als voorgaande jaren. Hoewel ik Adriaan van Dis absoluut moet nageven dat hij niet alleen kan schrijven, maar ook nog goed kan acteren. Na afloop brak het feest los en dan zie je langzaam de ogenschijnlijk keurige schrijvers en hun partners veranderen in zuipende, dansende, zoenende beesten…….. Jammer dat we dit jaar Simon Vinkenoog met zijn joint moesten missen………….en het werd weer laat! .

Kijk op "mijn leven" voor wat foto's.

Home | Mijn leven | Reisverslagen | Foto's | Wat ik lekker vind | Contact | Gastenboek
 

FRANS RODENBURG

FransRarm (46K)
Mieke1 (30K) Mieke Feenstra nog net geen 50 jaar....


Joost (36K) Joost Zwagerman schreef het Boekenweek geschenk 2010


Ik ben nog té goed om op de lijst gezet te worden!!Maandag 8 maart 2010

Voor het eerst van mijn leven op de stofjesmarkt geweest op de Noordermarkt. Was op pad met mijn bovenbuurman Anthon Beeke en verzeilde daar. Echt grappig. Heel druk en naast de stofjes veel curiosa en ouderwetse troep. 's Avonds naar de film, Un Prophète, genomineerd voor een Oscar. Wouw, heel heftig. Waanzinnig goede acteerprestaties. Geweldig mooie film. Maar te heftig, volgende film wordt vast Alice in Wonderland ofzo…….

Zaterdag 6 maart 2010

Het was weer een lekker weekje met veel eten en drank. Vrijdagavond uit eten geweest met Nicole Vooijs en haar vriendjes (ook die fijne Erik weer eens). Zij was even in Nederland om het verkoopcontract van haar huis te tekenen. En het werd weer laat en met veel witte wijn. Zie ook de laatste 2 pagina's van "Mijn leven".

Vrijdag 26 februari 2010

Om 10.00 uur word ik wakker gebeld door Dr. Nossent van het UMCG. Hij vertelt me dat ik goed door de screening ben heen gekomen. Er zijn inprincipe geen obstakels ontdekt die de transplantatie in de weg zouden staan. Het enige wat ontdekt is dat ik ooit Hepatitus B heb gehad, maar dat wist ik al. Is ook niet een onoverkomelijk probleem. Echter, mijn conditie vind men nog te goed om mij nu al op de lijst te zetten. Ik kan nog te veel. Ik loop nog te ver. Ik reis nog en dat zijn allemaal argumenten om mij voorlopig te weigeren. Ik ben blij en tevens teleurgesteld. Ik wil op die lijst. Na 3 jaar wachten (dat is gemiddeld met mijn bloedgroep O-positief) weet ik niet in welke conditie ik ben.....wat ik dan nog kan...of niet kan? Eind juni terugkomen voor een nader gesprek.


<één pagina verder in tijdéén pagina terug in tijd>


Copyright © 2007 Frans Rodenburg. All rights reserved. Designed by SVH